tisdag 12 oktober 2010

Devil Spawn a.k.a. Reclaim Aga



Det här tittade jag på när jag var liten, och jag minns inte direkt att jag tyckte att den här lilla pojken var odräglig. Men han är ju den mest bortskämda snorungen någonsin! Vidrig. Han vill inte ens låta den ensamstående morsan gå på bio. Nej nej, då ska hon stanna hemma och gosa med sonen som ändå verkar lite för gammal för att inte kunna klara sig själv några timmar, även om mamman t.o.m. föreslår barnvakt. "Mamma kom o sitt här!". SHUT THE FUKK UP UNGJÄVEL! Och stackars Joppe. Barnet har ju helt klart något slags sadistiskt förhållande till den lilla mullvaden. Mycket tough love, att först gosa med djuret och sen packa in det i ett kuvert och skicka iväg. "Nu Joppe ska du få va me om nåt kul.." Vafan är det? Joppe tycker inte att det är kul att bli Fritzlad i ett kuvert din perversa blonda lilla helvetesavkomma. Och varför ska han LYFTAS till brevlådan? Kan han inte bara ge kuvertet och så kan damen posta det? Nej, då ska han gnälla och tvinga en blind man bära honom.
Pricken över i:et är ju att Bingo Rimérungen skvallrar för den söta musikern att morsan ska iväg på bio med douchen Eddie. Cockblocker. Det får inte finnas andra män i mammas liv. Glasögonprydda Omenungen måste vara den enda.
Samtidigt undrar man varför mamman vill umgås med tändsticksaskmannen som helt uppenbart är en potentiell wife beater/våldtäktsman. Är hon blind eller bara dum i huvudet? Bra att hon dissar honom. Hon framställs som ett våp, men hon kanske har något mellan pannbenen.

"Ligg nu Joppe, annars döru..." "Du får inte gå bort! INGEN får komma hit!" "Mamma jag vill ligga i din säng!"

Folk säger att hiphop är en aggressiv genre, men alltså.. Kolla vad som pumpades i oss 80talister när vi fortfarande var i blöjor! Vi har ju alla blivit lite uppfukkade i huvudet, helt klart. Tack SVT.

/Emilia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar